2008

knallende kurkenNormaal krijgt u van mij op 1 januari een knallend overzicht van het oudjaarsfeest met vooral mooie foto's van ontploffend buurwerk boven de stad. Dit jaar is dat helaas niet zo. Oudjaarsavond hebben we gevierd in Spijkenisse. Niet 60 meter boven de stad maar midden in een nieuwbouwwijk. Weer eens wat anders om het vuurwerk niet van ver in de lucht te zien gaan maar op tien meter afstand. gevaarlijk? Welnee, onze auto stond door een weldoordachte parkeeractie nog tussen ons en het vuurwerk in. We hebben geloof ik geen schade opgelopen hoewel dat een wonder mag heten met de mortieren die daar de lucht in gingen. Voor een maandsalaris dingen afschieten waar je maximaal tien seconden plezier van hebt: leuk dat anderen het doen maar ik zal er nooit de lol van inzien.

Spijkenisse dus. Gezellig was het zeker met de pubquiz en een karaokeset. De quiz heeft uw hoofdredacteur glansrijk gewonnen en de karaoke was ... nou ja, ook best leuk. In zijn soort.

Ik wens u allemaal een gezond en gelukkig 2008!!
admin Dinsdag 01 Januari 2008 - 2:51 pm | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.