we zijn weer terug

Na een lange afwezigheid ben ik weer terug. De reden? Zie de banner bovenaan dit scherm maar: ik was op vakantie in de Verenigde Staten! We hebben een rondje Las Vegas, Grand Canyon, Bryce Canyon, Antelope Canyon, Death Valley, Yosemite, San Francisco, San Diego en last but not least Hollywood gedaan. Het standaardrondje voor mensen die 'iets' van de VS willen zien, maar toch geweldig om gedaan te hebben. Zonder overdrijven kan ik stellen dat het een fantastische ervaring was. De oogst: 2402 foto's, 10 uur film en een extra koffer voor alle prullaria en mooie spullen die we mee teruggenomen hebben.

Binnenkort meer updates en niet alleen in foto's.... (tromgeroffel)
admin Maandag 07 Juli 2008 - 12:45 pm | | kronieken

drie reacties

M.Lo

Ben benieuwd naar jullie belevenissen. Jullie hebben niks gemist, Oranje vloog uit het EK in de kwartfinales en er was iets met embryo’s in het kabinet.

Welcome home folks!

M.Lo, - 07-07-’08 21:25
Tobias

Weer teruggevlogen naar de USA? :P

Tobias, (URL) - 04-08-’08 23:34
Jeroen

Ik dacht dat je terug was?

Jeroen, (URL) - 06-09-’08 13:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.