ondertrouw en andere leuks

excuses voor dit zoetsappige plaatje, kon zo snel niks anders vinden wat met ondertrouw te maken heeftOp het trouwvlak is er vandaag een nieuwe mijlpaal bereikt: we zijn in ondertrouw gegaan. Hier werd door familie en vrienden vooraf erg gewichtig over gedaan. Ondertrouw was eigenlijk al een half huwelijk! Zouden we er niet de hele dag vrij voor nemen en gingen we het nog vieren?

Ik hoop dat de échte ceremonie iets indrukwekkender is want in feite bleek in ondertrouw gaan niets meer dan op je beurt wachten in de stadswinkel, aan een tafeltje je papieren overhandigen en je handtekening zetten. Na 15 minuten stonden we weer buiten. Gefeliciteerd en tot ziens! We hebben nog maar wel even gezellig geluncht maar hopen toch allebei op meer spektakel als we "voor het echie" gaan.

Twee andere leuke zaken zijn nog te melden: de trouwringen zijn klaar! Deze hebben we besteld bij ItaloDesign in Heerlen. Goede service: ze komen het assortiment bij je thuis laten zien. Thuis ja: Heerlen-Rotterdam = 197 km! Wel een goede verkoopmethode blijkbaar want we waren er binnen een uur uit.

Ander goed nieuws: de tickets voor de huwelijksreis zijn binnen. Tot onze niet geringe vreugde vliegen we met een 747 richting Washington DC en vanuit New York weer terug. Dat is toch een stuk comfortabeler dan een kleiner toestel. Nu nog even hopen dat de hotels hebben doorgekregen dat we met honeymoon zijn want we willen wel extraatjes. Goodies!
admin Dinsdag 31 Maart 2009 - 10:31 pm | | trouwen