Mijn Lijstje van 2004!

December is Lijstjesmaand. De Top 2000, De Klassieke 100, etc. Ik stamp uiteraard lekker mee met de massa en presenteer mijn eigen lijstje. Die schrijf ik met hoofdletters zodat het heel belangrijk lijkt:

Zaken Die Ik Nooit Meer Wil Zien In 2005!

Stille tochten, mediahypes, talentloze mensen die de hele dag op tv zijn, voetbaltrainers die zeggen dat ?het toch een spelletje blijft?, hysterische journaalverslaggevers, linkse mensen, rechtse mensen, Tineke de Nooy, mannen die de muzak na lopen te fluiten in winkels, ouders die hun kinderen kids of guppies of weet ik veel wat voor kotsterm noemen, mensen die te hard praten, mensen die constant zeiken dat ze ?eigenlijk best willen? emigreren maar het helaas voor ons nooit doen, plebejers die ?respekt? willen maar niet eens weten dat je het met een C schrijft, koninklijke begrafenissen, huisvrouwen die het over de vrijheid van meningsuiting hebben, Paris Hilton en Britney Spears en al die andere over het paard getilde sletten, mensen die ?duh? als een antwoord beschouwen, vrouwen die alles over diëten weten maar nog nooit een minuut gesport hebben, trambestuurders met radio538 hard aan, etc. etc. etc.

Ik kan nog uren doorgaan?
admin Zondag 26 December 2004 - 08:52 am | | kronieken

Eén reactie

Homeira

he, he! Dus ben ik geslaagd volgens je lijst:-) Bovendien weet ik veel over diëten maar doe ook aan sport!
Respekt man!! :-))

Homeira, (URL) - 26-12-’04 17:22
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.