Een persoonlijk stukje

Vorige week had ik een aardige discussie met mijn moeder. Toen ik vertelde dat ik mooie foto?s had gemaakt tijdens een zondagse strandwandeling, meldde ik dat die op mijn site te zien waren. Ze zei toen echter dat ze nooit op mijn site kijkt omdat ze bang is té persoonlijke verhalen te lezen die ze of niet wil weten of via de normale weg wil horen.

Ik heb daar lang over moeten nadenken. Plaats ik zulke persoonlijke verhalen? Het valt wel mee volgens mij. De écht persoonlijke dingen plaats ik niet hier en als ik al mijn persoonlijke leven gebruik voor een stukje, zal ik nooit zomaar iets rots schrijven over vrienden. (Over andere mensen of onbekenden wel: die kunnen de pot op uiteraard.)

Toch is het jammer dat ik niet écht anoniem kan schrijven. Voor je het weet staat er een vriend(in) of familielid in je nek te hijgen dat dit te ver gaat en je onterfd wordt?
admin Vrijdag 31 December 2004 - 12:41 pm | | kronieken

Eén reactie

Denise

Veel vrienden van mij vinden mijn verhalen ook te persoonlijk of ze willen ze inderdaad live horen, maar volgens mij valt dat (eerste) net als bij jou wel mee…

Denise, (E-mail ) (URL) - 03-01-’05 14:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.