Insect

Dat was even goed schrikken vanmorgen. Opeens kon ik niet meer inloggen in het systeem waarmee ik deze weblog bijhoud en waren de foto's weg. Dit probleem had ik ooit al eens toen ik zelf dit systeem probeerde op te zetten en toen was ik alles kwijt. Nu zit ik echter bij Pivothosting en dan heb je het voordeel dat de maker van Pivot achter je staat.

Het bleek uiteindelijk een bug te zijn in een oude versie die ik nog gebruikte. Nu is alles weer goed en ge-update en ben ik weer blij :-).

Edit: En nu mag ik me gaan schamen in een donkere hoek... Ik kon niet meer inloggen op mijn ftp-server. Wat blijkt? De firewalls van SP2 en Norton Antivirus 2005 hebben een hekel aan elkaar en blokkeren al je ftp-verkeer.
admin Vrijdag 31 December 2004 - 10:17 am | | kronieken

Eén reactie

Roos

SP2 versus Norton….. een geramd recept voor ruzie op je pc.

Roos, (E-mail ) (URL) - 01-01-’05 12:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.