Web-streepje-log

Incrowdhumor, pas op! Voor de mensen die nog op web-log.nl zitten of daar net als ik weg zijn: ik moest hier erg om lachen.

p.s. Was vandaag niet de dag van de Grote Update op web-log.nl? Die waar iedereen al een half jaar op wacht? Alles ligt plat zie ik net...
Edit: hij hapert en stottert en komt moeizaam op gang. Lekker voorbereid mensen...
admin Woensdag 05 Januari 2005 - 2:28 pm | | kronieken

vijf reacties

nanos

Je hebt gelijk.
Het is h o p e l o o s.

nanos, (URL) - 05-01-’05 14:53
steven

Ik ben blij dat ik overgestapt ben!

steven, (URL) - 05-01-’05 14:56
TBS-Report

Ik heb nergens last van gehad. Maar ooit stap ik ook nog wel over (heb inmiddels al een mislukte poging achter de rug gehad). Leuke site trouwens (-:

TBS-Report, (URL) - 05-01-’05 18:37
Cheers

Ja ja vandaar zo weinig bezoekers. Toen hij weer draaide en ik de nieuwe functie categorien probeerde te gebruiken waren al mijn logjes niet meer te zien. Maar wel mooi functionaliteit als ik het werkend krijg.

Cheers, - 06-01-’05 13:26
jpschadde

Hehe, ja jouw log is behoorlijk netjes als ik het zo zie ;). Voorlopig blijf ik nog wel bij web streepje streepje streepje log hangen :P

jpschadde, (E-mail ) (URL) - 12-01-’05 12:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.