Gewoon in kleur

Zoals ik reeds in een antwoord op dit stukje aangaf, gaat mijn site niet op wit vandaag. ?Op wit??, hoor ik de argeloze bezoeker denken. Ja, er is een actie bezig voor Azië waarbij vandaag vele weblogs op wit gaan en alleen een banner laten zien met de oproep te geven aan giro 555.

Ik doe er niet aan mee om de simpele reden dat ik het een onnozele actie vind. Ten eerste wordt er al genoeg reclame gemaakt voor giro 555 dus die paar extra banners zijn onnodig. Daarbij is de kans vrij klein dat iemand die nog niet gestort heeft, nu wel opeens gaat storten omdat ik een plaatje op mijn site zet. Nog een reden voor het niet op wit gaan, is de uitvoering zelf. Waarom zou het de mensen in Azië helpen als alle webloggers vandaag niks zeggen? Ik denk dat ze juist meer geholpen zijn door erover te praten en schrijven.

Ik beschouw deze hele wit-operatie als schapengedrag dat geen enkel nut heeft voor de mensen daar. Onzinnige acties steun ik niet dus vandaar dat mijn site vandaag normaal in de lucht is. Ik roep anderen ook op om hun verstand te gebruiken en iets écht nuttigs te doen.
admin Donderdag 06 Januari 2005 - 07:16 am | | commentaar

Eén reactie

Clarence

En daar sluit ik mij graag bij aan. Het is niets anders dan de buren je eigen “goedheid” laten zien. Ik krijg er de bibbers van.

Clarence, (URL) - 06-01-’05 11:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.