Sigaren

Ik heb al van verschillende mensen gehoord dat ze naar Cuba op vakantie gaan omdat ze nog even Cuba willen meemaken onder Castro. De man heeft ook het eeuwige leven niet en de verwachting is dat na zijn dood het land snel zal hervormen. Blijkbaar wordt dat als slecht gezien. Ik weet niet of dat slecht is, maar een bezoek aan een 'communistisch' land an sich staat ook nog op mijn lijstje van Dingen Die Ik Beslist Ooit Eens Moet Doen.

Daar staan onder andere ook een parachutesprong, een bezoek aan de piramiden, over de oceaan zeilen en een voettocht naar één of andere pelgrimsoord op om daar vermoeid maar geïnspireerd ineen te storten aan de voet van een pittoresk kerkje op een berghelling. Iedereen heeft volgens mij wel zo'n lijstje ergens in z'n achterhoofd. Een aantal dingen heb ik in de loop der tijd ook alweer geschrapt. Zoals bovenop het WTC in New York staan (bedankt Osama) en dierenarts worden.

Waarom dit verhaal? Omdat ik nog een aardige foto van wat sigaren had en daardoor aan Fidel Castro moest denken... Bij deze dan maar de foto.
Sigaren
admin Dinsdag 08 Februari 2005 - 07:40 am | | kronieken

zes reacties

jeroen

Hm… ik had de DDR nog willen bezoeken. Maar dat kan gelukkig niet meer.

jeroen, (URL) - 08-02-’05 08:03
steven

Daar kom ik nog geregeld maar het is alleen geen DDR meer. Het bevalt me nu beter eerlijk gezegd. Misschien is Noord-Korea wat?

steven, (URL) - 08-02-’05 08:28
Marnix

Ha Steven, even iets heel anders dan cuba en de voormalige DDR. Ik vroeg me af of je al bent afgestudeerd, ik heb er volgens mij niets over gelezen. Zo niet, veel succes met de laatste loodjes en anders van harte proficiat!

Marnix

Marnix, - 08-02-’05 14:03
Marnix

Hmm, volgens mij klopt dat niet, van harte proficiat. Ik zeg wel gewwon van harte gefeliciteerd!

Marnix, - 08-02-’05 14:05
steven

Bijna. Bijna… Maar alvast bedankt (hoewel dat ongeluk brengt geloof ik).

steven, (URL) - 08-02-’05 14:12
TBS-Report

Kun je Marnix tenminste de schuld geven als je niet afstudeert…

TBS-Report, (URL) - 08-02-’05 19:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.