Onluisterend

Dat was een behoorlijk ontluisterend rondje langs de uitzendbureau's gisteren. Ik was eens gaan kijken om te zien wat zij voor banen hebben bij de overheid. Overal werd ik heel hartelijk ontvangen maar het gesprek kwam eigenlijk op het volgende neer.

"We hebben hier twee soorten banen. Voor de één heb je te weinig ervaring en voor de ander ben je te hoog opgeleid. Veel succes verder!"

Ik heb niet eens mijn CV uit mijn tas hoeven halen...
admin Woensdag 09 Februari 2005 - 11:25 am | | kronieken

drie reacties

M.Lo

:-( Jammer hoor. Heel veel succes met het bewandelen van andere paden, die baan is echt ergens.

M.Lo, - 09-02-’05 12:06
Eelco

Uitzendbureaus, vacaturesites etc. werken niet zo goed voor academici, vooral niet tav werken bij de overheid. Als je bij de overheid wil werken, kun je het beste de individuele sites aflopen van de ministeries e.d. Daar staan met grote regelmaat vacatures op vermeld. http://www.werkenbijhetrijk.nl werkt ook best goed. En ik ben het met M.Lo eens, die baan vind je echt wel.

Eelco, - 09-02-’05 17:29
Marmein

Eigenaardig he ? Mij willen ze ook bijna nooit inschrijven.

Marmein, (URL) - 09-02-’05 21:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.