Map24

Nu we het toch over kaarten hebben, mijn linkje naar routenet.nl kan ook uit de lijst favorieten. Map24 blijkt namelijk de Moeder aller Online Routeplanners te zijn. In maart ga ik een weekend weg naar België en de route heb ik net even uitgeprint. Geen miezerig A4'tje van routenet.nl maar de mogelijkheid tot een novelle van 14 pagina's compleet met alle tankstations langs de weg, kaartjes van elke afslag en de route in haiku-vorm!

Oké, dat laatste dan niet maar u begrijpt dat ik enthousiast ben. En het ziet er nog supergelikt uit ook door alle Java-inzoom-dingetjes.

>>> Map24.
admin Maandag 14 Februari 2005 - 08:25 am | | Linkdump

drie reacties

Zijookweer

Ja, ik gebruik hem al even.. Voor je weggaat, even inzoomen op details, straten helder op je netvlies krijgen. Route doorlopen.. Werkt geweldig

Zijookweer, (URL) - 15-02-’05 00:06
Eelco

Alleen erg jammer dat ie me een rondje om Rotterdam-Noord laat rijden vanuit Rotterdam Centrum om richting Belgiê te gaan. Dat is dus al snel 10 km omrijden voor niets, dus ik ben wat minder enthousiast….

Eelco, - 15-02-’05 19:40
steven

Je hebt waarschijnlijk als parameter voor de “snelste” route gekozen. Als je kiest voor de “kortste” route, word je wel door het centrum gezonden.

steven, (URL) - 16-02-’05 08:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.