Valentijnshit

Het is 14 februari. Valentijnsdag. Het zal de vaste lezer niet verbazen als ik zeg dat ik dit een verschrikkelijke dag vind. Voor het eerst in jaren was ik hem zelfs bijna vergeten door alle drukte. Maar helaas werd ik er door een bombardement aan cheapo reclamefolders, aanbiedingen voor walgelijke roze beertjes en opmerkingen van vrienden aan herinnerd dat deze jaarlijkse flauwekul weer voor de deur staat. Ik zal u niet gaan vervelen met uit te weiden over de commerciële bagger die achter dit 'feest van de harten' steekt: dat weet u zelf ook wel. Ik zal ook niet gaan vertellen over de vele jaren dat ik vergeefs naar de brievenbus rende, weer een illusie armer.

Valentijnsdag is voor hopeloze pubers en vertwijfelde dertigers en veertigers die denken nog één keer te kunnen scoren. Alle andere mensen zouden zich ver van deze kinderachtige flauwekul moeten houden.

Waarmee overigens niet is gezegd dat ik een onverwachte kaart weg zou gooien hoor ;-)
admin Maandag 14 Februari 2005 - 07:52 am | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.