onder het mom van

Morgenochtend om 9:00 verschijnt er hier een lang stuk. Wellicht heeft u zo vroeg op de dag geen zin in lange stukken. Vooral niet om te lezen. Dat kan natuurlijk en ik vind het niet erg als u het overslaat. Wel jammer. Maar goed, onder het mom van "zeg niet dat ik u niet gewaarschuwd heb", was dit de waarschuwing.
admin Maandag 28 Februari 2005 - 9:46 pm | | kronieken

zes reacties

Marmein

hmm, het wordt wat langer dan je dacht geloof ik, gezien de tijd.

Marmein, (E-mail ) (URL) - 01-03-’05 09:29
Marmein

chips, mijn rss-reader doet het maar eens per uur. Sorry !

Marmein, (E-mail ) (URL) - 01-03-’05 09:35
<span class='registered'>steven</span>
Ik dacht al! Ik had het stuk gisteren al geschreven en had hem zo neergezet dat hij vanmorgen om exact 9:00 gepubliceerd zou worden.
steven, (URL) - 01-03-’05 09:39
Marmein

Ik ben nog zoekende naar een goede online rss-reader.Ik werk op twee pc’s en heb geen zin om dubbele logs te zien. Ben nu bezig met bloglines maar heb het idee dat die niet altijd alle logs ophaalt. Ik zoek nog even verder denk ik.

Marmein, (E-mail ) (URL) - 01-03-’05 12:46
<span class='registered'>steven</span>
Een online rss-reader heb ik ook nog niet echt gevonden. Bloglines vond ik niet alles, blogrolling werkt ook niet goed. Ik kijk nu gewoon elke avond wel thuis.
steven, (URL) - 01-03-’05 13:12
Marmein

Mocht ik iets goeds vinden dan zal ik het even doorgeven.

Marmein, (E-mail ) (URL) - 01-03-’05 23:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.