sneeuw

De snelwegen en provinciale wegen zijn sneeuwvrij
...hoorde ik de nieuwslezer melden. Uit mijn voorruit kijkend kon ik op de A4 alleen door de bandensporen te volgen de weg vinden. Sneeuwvrij. Niet hoeven werken omdat je niet op je kantoor kan komen, dát is pas sneeuwvrij! Helaas ga ik altijd met de tram en die rijdt alleen niet als er een Oranje begraven wordt. Koning Winter houdt hem niet tegen. Glibberend kwam ik thuis en half door de bocht slippend, wist ik een parkeerplaats te vinden. De stoeprand liet me weten dat ik de zijkant van de weg had bereikt.

Twaalf uur op pad, de ergste sneeuwval in 50 jaar en ik had niet één foto kunnen maken! Daarom heb ik mijn jas maar aangelaten en ben nog even naar buiten gegaan. Oh, één tip: laat met dit weer je autoruit niet openstaan.
Winter Wonderland
admin Woensdag 02 Maart 2005 - 8:48 pm | | kronieken

Eén reactie

Marmein

Gisteren sneeuwde het de hele dag te hard om foto’s te maken. En tja, met die sneeuwval je raampje open laten staan is inderdaad niet slim !

Marmein, (URL) - 03-03-’05 18:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.