is het al klaa-haar?

GAAAAP!Tot diep in de nacht was mijn fijne maar enigszins wereldvreemde bovenbuurman nog een feestje aan het bouwen. Toen om 5:25 de wekker afging, leek het dus ook wel of ik pas net mijn ogen had dichtgedaan.

De werkdag kroop voorbij en samen met mijn overbuurman sleepte ik me van koffiepauze naar lunch en nog een koffiepauze. Het werk deed ik inmiddels voornamelijk op routine.

Mezelf kennende ging ik eenmaal thuis niet op de bank liggen maar trok wat sportkleren aan en bezocht de sportschool. Neem van mij aan: opgekropte frustraties raak je het beste kwijt als je 50 kilo ijzer de lucht instoot. Ter afsluiting roeide ik nog even virtueel van Delft naar Den Haag. Kapot kwam ik aan.

Vanavond nog een vergadering van de bewonerscommissie en dan gaat het lichtje uit. Hoe laat dat is heb ik voornamelijk zelf in de hand omdat ik als voorzitter de vergadering leid. Ik voorspel een korte, zeer korte, samenkomst.

*gaap*
admin Maandag 07 Maart 2005 - 6:58 pm | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.