drie anekdotes

1.
Ik lag op de bank met het boekenweekgeschenk van Jan Wolkers. Leuk boek. Ik zag weer Texel voor me en dacht terug aan de vele vakanties die ik daar heb gevierd. Beneden hoorde ik mijn moeder hoesten en kuchen terwijl ze mijn scriptie aan de laatste spellingscontrole onderwierp. Zo slecht was het toch niet?

2.
Ik zat nog geen vijf seconden in de tram toen er een woest uitziende jongen naast me stond. "GGGHeb ggge gsigggarettenggg?" Ik gokte dat hij wilde weten of ik sigaretten bij me had en antwoordde hem met een boze blik. Dat bleek genoeg.
Hetzelfde ritueel herhaalde zich bij iedereen tot hij in Den Haag aankwam. Daar was een Turkse man niet gediend van zijn gggggevraag en schold hem de huid vol. Even dreigde het een kloppartij te worden maar de Neanderthaler koos eieren voor zijn geld en stapte uit. Er klonk nog wat gemompel en gevloek en voor de deur sloot, vloog de Turkse man er onder veel geschreeuw achteraan. De tram reed helaas weg want een leuke achtervolging op de vroege ochtend gaat er altijd wel in.

3.
Op het werk aangekomen, bleek een collega ontslag genomen te hebben. Kut...
admin Maandag 14 Maart 2005 - 3:10 pm | | kronieken

twee reacties

Karel

…en ontslag nemen is het beste wat ik dit jaar heb gedaan!

Karel, - 14-03-’05 15:19
<span class='registered'>steven</span>

En het is je van harte gegund hoor!

steven, (URL) - 14-03-’05 21:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.