positivo

Gisteren was het verjaardagsavondje van mijn moeder. Er was alleen familie aanwezig en zodra dat het geval is, kun je voorspellen hoe de avond verloopt. "Pietje is dood, Hans is ziek, Klara is gek", etc. etc. Het gehele dorp wordt afgewerkt en iedereen is weer bij.

Deze jaarlijkse doden- en ziekenmars kreeg echter gisteren een feestelijk tintje. Mijn nichtje is in verwachting! En omdat ik weet dat ze hier regelmatig is: van harte gefeliciteerd! De lente van 2005 is nu al beter dan het hele voorgaande jaar. Nu nog even een positief bericht over een leuke baan volgende week en dan mag het wat mij betreft de rest van het jaar gaan regenen.
admin Donderdag 17 Maart 2005 - 11:34 am | | kronieken

twee reacties

Liesbeth

Dank je !! Ik voel me zeer vereerd met deze speciale vermelding op je weblog. En dat terwijl ik vorige week ook al een speciale vernoeming kreeg ivm met mijn legendarische uitspraak “Kan hij er wat aan doen, dat hij een Turk is!”.

Liesbeth, - 17-03-’05 13:03
Harry

Liesbeth: gefeliciteerd en inderdaad: een nieuwe lente een nieuw begin (van een leven). Steven: ik had je al lang gemist op het forum, maar kwam vanavond weer een berichtje van je tegen.
Ik ben met mijn weblog ook vertrokken bij Web-log.nl en zit nu bij Punt.nl.
Ik zal toch eens wat vaker komen kijken hier en zet ook een link op mijn blogje.

Harry, (E-mail ) (URL) - 18-03-’05 00:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.