sollicitatie

Van: Steven Bron
Aan: J.P. Balkenende
Datum: 24 maart 2005
Onderwerp: Open vacature

Excellentie,

Met referte aan de uitzending van het Journaal van 23 maart 2005 is mij duidelijk geworden dat er een open vacature is voor de positie van Minister van Bestuurlijke Vernieuwing en Koninkrijksrelaties. Gisteren heb ik tevens te horen gekregen dat ik mijn studie heb afgerond. U begrijpt net als ik dat deze samenloop van omstandigheden geen toeval is. De dwingende hand 'van boven' is hier duidelijk voelbaar.

Hierbij zou ik dan ook graag willen solliciteren naar voornoemde functie. Als politicoloog met een fijn gevoel voor de bestuurlijke maat en een frisse nieuwe kijk op de zaak, meen ik uitermate geschikt te zijn voor deze functie. Tevens wil ik hierbij nadrukkelijk vermelden dat werkbezoeken aan onze overzeese gebiedsdelen geen enkel probleem zullen zijn.

In afwachting van uw bevestiging, verblijf ik met vriendelijke groet,

Hoogachtend,

Steven Bron
admin Donderdag 24 Maart 2005 - 10:45 am | | kronieken

twee reacties

Coolbeans/TBS

Wat leuk dat je bent ingegaan op onze oproep om te solliciteren :-)

Coolbeans/TBS, (URL) - 24-03-’05 16:54
jeroen

Voor wat mij betreft ben je aangenomen.

jeroen, (URL) - 24-03-’05 18:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.