veilig op reis

'Wapensmokkel via Schiphol kinderspel'
Het is kinderlijk eenvoudig via Schiphol wapens te smokkelen naar het buitenland. In koffers verpakte geweren komen ongezien langs de beveiliging op de luchthaven.[....]De directie van Schiphol ontkent niet dat de smokkel van wapens via de luchthaven mogelijk is. Ze laat weten dat de veiligheid niet in gevaar is geweest, omdat de koffer met het wapen zich in de bagageruimte van het vliegtuig bevond.
Schiphol heeft natuurlijk helemaal gelijk: dat geweer leverde geen gevaar op. Hopelijk zijn ze net zo zelfverzekerd als morgen mijn overbuurman op vakantie gaat. Deze amateur-chemicus zegt namelijk dat het maken van C4 heel makkelijk is en dat je zo een koffertje vol kan maken. Gelukkig kan hij daar niet bij in een vliegtuig en levert dat hélemaal geen gevaar op...
admin Dinsdag 05 April 2005 - 08:08 am | | commentaar

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.