levensgevaarlijk winkelen

"Sommige klanten kan ik wel wurgen!"
Ik stond bij de Kruidvat te speuren naar een hooikoortsmiddeltje en kijk quasi-verbaasd naar de verkoopster naast me.

Even daarvoor stonden er drie meisjes bij een rek met prullaria naar pincetten te kijken. Vraag me niet waarom: ik weet ook niet waarom mensen dat soort dingen meeslepen. Er werd opvallend onderdrukt gemompeld en ze keken daarbij schichtig om zich heen. Oftewel: een blinde kon nog aanvoelen dat ze wat wilden jatten. Zo ook de verkoopster en die besloot dat het pincettenrek nodig eens gestoft moest worden.
De drie meisjes zagen dat ze betrapt waren, gooiden de pincet op de grond en liepen boos weg. "Zal ik het maar even voor jullie opruimen? Daar hoort hij namelijk niet", zei de verkoopster terwijl ze de pincet opraapte. "Daar ben jij toch voor, dik varken?!" Met die woorden verlieten de drie schaterlachend de winkel.

Met een rood hoofd stamelde de verkoopster dat ze mij niet bedoelde. "Ik bedoelde die drie wijven hoor! Ik bedoel meisjes. Klanten!" Nog even genietend van haar opgefoktheid zeg ik dat als ze had besloten die meisjes hier in de winkel te wurgen, ik haar dat niet echt kwalijk had kunnen nemen. Met de neusspray loop ik naar de kassa en terwijl ik afreken, verzekert de bibberende cassière me dat "dit niet onze normale policy is, meneer!".

"Het wurgen van klanten, bedoel je?"
admin Dinsdag 05 April 2005 - 07:10 am | | kronieken

vijf reacties

M.Lo

Waarom mag ik geen reactie plaatsen met een paar links erin? Grrr, nou is mijn post verschwunden.

M.Lo, (URL) - 05-04-’05 14:55
M.Lo

Wat ik wilde schrijven: jij weet niet wat mensen met pincetten moeten? Zo’n instrument wordt gebruikt door allerlei hobbyisten, zoals pergamanoknutselaars, postzegelverzamelaars, aquariumhouders en you name it. Verder hoort in elke EHBOoos standaard een pincet.

M.Lo, (URL) - 05-04-’05 14:56
<span class='registered'>steven</span>

Welkom in de wondere wereld der pincetten! Weer wat geleerd.
(Ik was me er niet van bewust dat je geen links kan plaatsen. Nooit problemen mee gehad…)

steven, (URL) - 05-04-’05 15:03
M.Lo

Ik wilde vier links plaatsen als bewijs voor mijn beweringen, voor elke groep pincetgebruikers eentje. Toen verscheen een waarschuwing in beeld dat ik niet zo moest spammen en toen ik op ‘plaats reactie’ drukte, was mijn met links ondersteunde relaas weg. Waarschijnlijk ligt het aan het aantal koppelingen.

M.Lo, (URL) - 05-04-’05 17:41
<span class='registered'>steven</span>
Oh ja da’s waar! Dat is een leuke functie in Pivot inderdaad haha. Gebruik je trouwens geen Firefox of Opera want daar kun je met de terugknop altijd je tekst weer tevoorschijn halen.
steven, (URL) - 05-04-’05 17:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.