goed doel

Niet lang geleden werd er aangebeld. Drie jongens van scooterleeftijd stonden voor de deur en mompelden iets over een sponsorloop en geld. Die combinatie was voor mij al genoeg om de deur weer dicht te doen. Opzouten met je kletspraatjes, denk ik dan.

Zo niet mijn buurman. Die dacht even na en zei toen blij dat hij gráág wilde sponsoren. De jongens waren ook blij en meldde dat het voor minimaal 20 euro was. Ik kon de slik bijna door de deur horen. Nog geen dag later kwamen ze weer langs. Toen er niet werd opengedaan, begonnen ze als bezetenen op de deur te slaan en schoppen. "We horen u achter de deur zitten, meneer! We krijgen nog 20 euro van u!" Aardige jongens.

Gisteren was het dan eindelijk zover: ze kwamen hem voor zijn huis tegen en spraken hem meteen aan op zijn schulden. Hij stamelde dat hij maar 15 euro bij zich had. "Oh, dat is ook goed", en meteen liepen ze weg. De buurman vluchtte zijn huis in en gooide meteen alles in het slot.
Hoe dom kun je zijn om in dergelijke onzin te trappen? Of ligt het aan mij dat ik dit soort lui sowieso niet vertrouw?
admin Vrijdag 03 Juni 2005 - 4:51 pm | | kronieken

Eén reactie

Jeroen

Als je echt wil lachen moet je hier even een kijkje nemen:
http://www.419eater.com/

Jeroen, (URL) - 03-06-’05 17:53
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.