tranen met tuiten

Al enige tijd heb ik last van hooikoorts maar zo hard als het gisteren toesloeg, heb ik het nog niet gehad. Snotterend en tranend reed ik door de Schiedamse polders maar het ergste kwam toen ik bij mijn werk aankwam. Ken je het gevoel van een haartje in je oog? Gisteren leek er wel een hele pruik in te zitten.

Mijn ogen konden niet meer ophouden met tranen en waren helemaal rood en opgezwollen. Tien minuten uitspoelen hielp niet en elke keer als ik met mijn ogen knipperde, vielen ze zowat uit mijn hoofd. Toch maar even naar de dokter. Die hield het op een allergische reactie (duh) en schreef me wat zwaardere pillen, verstuivers en druppels voor.

Omdat ik geen mietje ben maar een kei-harde ambtenaar toog ik weer naar mijn werk en ging weer verder waar ik gebleven was: bij het opstarten van mijn computer. Eén collega die ik normaal nooit spreek, vroeg hoe het nu ging met mijn oog en wat er precies gebeurde. Ik vertelde het hem en toen kwam hij met de geniale opmerking: "Dus nu kun je zeggen dat toen je op je werk aankwam, de tranen in je ogen sprongen".

Shit zeg, dat ik daar zelf niet opgekomen ben!
admin Vrijdag 03 Juni 2005 - 09:50 am | | kronieken

Eén reactie

BosT

Dat ambtenaren niet graag werken wist ik wel, maar dat ze zelfs gaan huilen als ze moeten werken is geheel niet voor me ;-)

BosT, (URL) - 03-06-’05 14:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.