stilzitten!

Langzaam liet ze zich achter me zakken en keek over mijn schouder naar ons spiegelbeeld in de spiegel voor ons. Haar bruine krullen kriebelden in m?n nek en haar parfum was bedwelmend. In mijn hoofd had ik haar Anastasia gedoopt. Een andere tragisch-Russische naam zou ook goed geweest zijn.

Ze verrastte me toen ik opeens haar vingers door mijn haren voelde glijden. In mijn nek voelde ik het kippenvel opkomen. "Stilzitten", commandeerde ze streng, maar haar glimlach verraadde dat ze het niet onaardig bedoelde. Haar vingers gleden weer verder door mijn haar. Deze weldadige massage mocht van mij nog uren doorgaan, maar opeens trok ze het laken weg. Het was weer voorbij. "Wassen en knippen, dat is dan 18 euro. Wilt u pinnen?"

Tot over zes weken, fluisterde ik zacht toen ik met mijn korte kapsel de kapsalon verliet.
admin Woensdag 06 Juli 2005 - 1:11 pm | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.