recensie: hostage

Bruce met BaardIn de actiefilm Hostage ontmoeten we Bruce Willis (u weet wel, die acteur die na 9/11 zei dat hij geen actiefilms meer ging doen) die nu in de rol van politieagent kruipt. Na een fataal afgelopen onderhandelingsactie met een gijzelnemer laat hij zich demoveren tot politiechef van een klein bureautje. En laat nu net daar een gijzeling plaatsvinden!

Drie jongens denken even snel een grote auto te kunnen scoren maar door hun amateurisme loopt het uit de hand en eindigt het met de gijzeling van een gezin. Tot zover zou de film waarschijnlijk de bioscoop niet eens halen. Een extra twist die aan het verhaal is gegeven, is dat de baas van de auto een crimineel blijkt te zijn die net op het punt stond zaken te doen met nog grotere criminelen. Er ontstaat zo een driehoeksconflict waarbij Bruce Willis aan de ene kant gechanteerd wordt om de boeven te helpen en aan de andere kant niet nog een gijzeling in de soep wil laten lopen.

Het resultaat van deze situatie is een voorspelbare film met weinig hoogdravende acteerprestaties en een dramatisch slecht einde. Helaas: hij had toch uit de bioscoop weg kunnen blijven.

Mijn andere filmrecensies
admin Maandag 04 Juli 2005 - 1:03 pm | | film

vier reacties

Marcel

De link naar je andere receensies doet het niet

Marcel, (E-mail ) (URL) - 04-07-’05 20:15
Marcel

en het wordt tijd voor pivot blacklist :P

Marcel, (E-mail ) (URL) - 04-07-’05 20:15
<span class='registered'>steven</span>
Fixed
steven, (URL) - 05-07-’05 08:57
orpha

Very interesting & professional site. You done great work.

orpha, (E-mail ) (URL) - 16-03-’06 17:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.