ov-ellende

"DaMes En HeRen, de RET test vandaag de toegangspoortjes. Wij danken u voor uw medewerking."

Leuke tekst maar ik denk dat niemand graag meewerkt. Voor de nieuwe poortjes hopen de reizigers zich namelijk op en niemand weet wat hij moet doen. In het geel gestoken RET-mannetjes weten het ook niet: de één roept "doorlopen, doorlopen" en de ander zit juist aan te wijzen waar de strippenkaart ingestoken moet worden. De woedende blikken van de reizigers zijn niet meer te tellen als door het oponthoud de metro net voor hun neus wegrijdt.

Zelf haal ik hem net maar blijkt hij na 50 meter problemen te hebben. Hortend en stotend gaan we in een slakkengangetje naar het eindpunt van de lijn. Normaal haal ik de trein dan precies maar door de kuren van de metro mis ik die en kan ik een half uur wachten op de volgende. Die heeft echter weer een kwartier vertraging waardoor ik te laat terug in Delft arriveer en de tram gemist heb.

U begrijpt: ik bekijk met meer dan gemiddelde belangstelling de auto-advertenties. Na jaren lang van het OV gebruik te hebben gemaakt (moeten maken, beter gezegd), heb ik het compleet gehad met die volle schuddende ellendebakken. Zelfs een file is nog prettiger!
admin Woensdag 27 Juli 2005 - 08:41 am | | kronieken

drie reacties

M.Lo

Herkenbaar verhaal, dat gestuntel van die Melkertbaners die proberen te doorgronden hoe die poortjes werken en dat dan ook nog eens alsof ze alle tijd van de wereld hebben, overbrengen aan reizigers. Reizigers die alleen maar zo snel mogelijk door willen lopen.

M.Lo, - 27-07-’05 13:02
Harry

Ik ben blij dat ik rij, al is het in een 12 jaar oude Panda (die overigens nog altijd loopt als een trein whaha).

Harry, (E-mail ) (URL) - 29-07-’05 20:47
felicia

Hope you come back soon!!

felicia, (E-mail ) (URL) - 16-03-’06 17:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.