huis op stelten

De makke met verhuizen, zeker als het op zo'n overwacht korte termijn gebeurt, is natuurlijk al het geregel. Van het organiseren van verhuisdozen en verhuizers tot wat-gaan-we-eigenlijk-op-de-vloer-leggen? In de laatste fase zitten we nu vooral.

Nu HM ein-de-lijk weer terug van vakantie is, kunnen we eindelijk eens wat aan Serious Shopping gaan doen. Een vloer, koelkast, fornuis, bed, kasten; noodzakelijke spullen zeg maar. Helaas ook wel de spullen waardoor de nog op te richten gezamenlijke bankrekening aardig zijn adem in zal moeten houden.

Gelukkig valt het wel weer mee als je het ziet als investering. Dan is het toch voor De Toekomst en Ons en andere van dat soort leuke termen die je met hoofdletter mag schrijven. De komende vier dagen staan in het teken van woonboulevards, doe-het-zelfzaken, handtekeningen zetten en de agenda in de gaten houden.

Druk maar leuk; ik ben benieuwd of dat ook voor het interieur gaat gelden.
admin Woensdag 14 September 2005 - 12:46 pm | | kronieken

Eén reactie

BosT

Je schreef op 31 juli voor het eerst over Het Meisje, dan gaat het samenwonen wel snel. Veel geluk samen!

BosT, (URL) - 16-09-’05 12:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.