bijna klaar

Het is weer eens tijd voor een kleine update vindt u ook niet? De afgelopen dagen stonden geheel in het teken van dozen inpakken, dozen sjouwen en dozen weer uitpakken. Door een wonderbaarlijke vermenigvuldiging leek in de tussentijd de hoeveelheid rommel exponentieel te groeien. Of het appartement is gewoon kleiner, daar wil ik vanaf zijn.

Mijn droom is wel uitgekomen: een Muur van Boeken. Zes IKEA-Billy's naast elkaar vol met allerlei boeken, cd's en dvd's. Gelukkig hebben de katten nog geen enkele belangstelling getoond voor de kasten dus staan de boeken en dvd's nog onbeschadigd in de kast. Katten zijn enorme cultuurbarbaren.

Nu moeten de twee pc's nog gecombineerd worden tot één supercomputer, alle overgebleven dozen uitgepakt (wat mij betreft weggegooid) en de laatste rotzooi uit onze oude huizen opgeruimd te worden. En dan kunnen we eindelijk een lekker gaan genieten van ons paleisje!

Oh, mijn pc is trouwens helemaal gecrashed dus foto's hebben even een beetje vertraging. Maar dat ga ik nog helemaal goedmaken!
admin Dinsdag 04 Oktober 2005 - 09:17 am | | kronieken

twee reacties

Jackles

Hmm. 6 Billy’s vol boeken en cd’s… wat een heerlijk gezicht!

Jackles, (URL) - 10-10-’05 22:46
M.Lo

Al twee weken geen nieuw bericht op je site. Je vermaakt je te goed met HM in jullie paleisje, dat je je trouwe lezers verwaarloost. :D
Het zij je gegund)

M.Lo, - 18-10-’05 11:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.