ik ben er wel hoor!

Zo ben je heel druk bezig met het huis en zo vliegen er weer twee weken voorbij. "Twee weken?!", dacht ik toen ik de laatste reactie las, "dat is wel erg veel!" Dus vandaar maar weer even een teken van leven.

Want leven doe ik nog steeds en met heel veel plezier! Het huisje krijgt steeds meer zijn finale vorm en de dozen weten we steeds beter te verbergen danwel te negeren. Dit weekend gaan de laatste resten oud behang eraf zodat behangpoging nummer twee kan beginnen.

Ik hoop dan ook het oude huis helemaal leeg en schoon te hebben. Het leek me zo'n kleine en makkelijke klus maar toen ik foto's zag van zes jaar geleden, begreep ik hoeveel troep ik in die tijd had verzameld. Voor het nieuwe paleis hanteer ik dan ook een streng weggooibeleid: alles wat niet persé bewaard moet blijven, gaat het ronde archief in. Ik ben benieuwd hoelang ik dat volhoud. Of wanneer HM me met puppie-ogen aankijkt of we die leuke knalroze vaas toch echt niet kunnen bewaren...
admin Donderdag 20 Oktober 2005 - 4:16 pm | | kronieken

vier reacties

Jeroen

He, je bent er nog! Wanneer krijgen we een foto van HM te zien?

Jeroen, (URL) - 20-10-’05 17:54
<span class='registered'>steven</span>
Jazeker, ik ben er nog! Een foto zit er nog even niet in denk ik. ‘Privacy’ en dat soort zaken…
steven, (URL) - 21-10-’05 10:03
Het Meisje

Hoi allemaal,

nee, een fotootje zit er niet in, maar ik zal nu zelf ook maar eens een stukje schrijven. Nu nog een reactie, misschien later een echt stukje.

Ik ben dus Het Meisje, zoals Steven het zo mooi zegt. En hij is DJ (De Jongen) voor mij!

Het doet me deugd dat er zoveel mensen zijn die de stukje van hem lezen en daar ook nog op reageren. Erg leuk, zo’n weblog. Jullie zullen snel een echt stukje van mij te lezen krijgen, hier moet ik alleen nog eventjes wat hersenen voor laten werken, voordat ik uberhaupt zo mooi kan schrijven als Steven. oke oke, genoeg geslijm…

Tot een volgende keer!

Groetjes,
HM

Het Meisje, - 21-10-’05 11:44
M.Lo

Hey ouwe taalfetisjist, lees ik een klassieke spelfout in je stukje. Mij interesseert het niet, maar te uwer lering een citaat van http://www.vandale.nl

per se (bw.)
1 beslist => stellig
2 noodzakelijkerwijs
3 zeker
4 op zichzelf beschouwd

http://www.vandale.nl/opzoeken/woordenbo..

M.Lo, - 23-10-’05 16:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.