een leuk stukje

De vaste lezertjes onder u weten dat ik al een tijdje stukjes schrijf. Soms wat meer, soms wat minder. Maar toch wel geregeld een paar regels tekst waarmee ik de Google Database weer verder vervuil. Ik weet niet of men dat op mijn werk ook opgevallen is, of dat een handige jongen eens gegoogled heeft op mijn naam (de systeembeheerder in ieder geval) maar ik ben nu dus gevraagd om een vast stukje aan te leveren voor het personeelsblad. Erger nog: een vaste column. Op de laatste pagina nog wel! Alsof de ramp met een column nog niet groot genoeg was.

Niet dat ik er geen zin in heb, sterker nog: ik vind het hartstikke leuk. Maar om nu de ganse bedrijfskantine te horen mompelen "daar heb je die gozer van dat stukje", mwoh... Ik moet iets leuks schrijven over het dagelijkse werk. Ziet u hoe men op de redactie er al vanuit gaat dat daar ook iets leuks over te schrijven ís?

Ondertussen zit ik er maar mooi mee. Nog voor 1 februari ook en dan ook nog 'leuk'! Ik houd u op de hoogte...
admin Dinsdag 29 November 2005 - 07:54 am | | kronieken

drie reacties

Cheers

Je hebt al meer leuke stukjes geschreven over collega’s. Ik herinner mij nog iets over een toilet en een kantine. Maar das al heeeel lang geleden dat waren andere collega’s en toen wisten ze niet dat je over ze schreef. Succes ik ben erg benieuwd.

Cheers, (URL) - 29-11-’05 10:17
HR

Moet je altijd alleen “leuke” dingen schrijven? Ik denk niet dat je dat echt leuk vindt;)

HR, (URL) - 30-11-’05 17:08
M.Lo

Dat gemompel zal toch wel meevallen? Tenzij je onthullingen a la Heleen van Royen gaat doen in column natuurlijk. Je lijkt me geknipt voor de klus. Veel succes ermee, ik ben benieuwd naar het resultaat.

M.Lo, - 04-12-’05 16:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.