in a galaxy far far away

Wist u dat de burgemeester van Rotterdam Opstelten heet? Vast wel hè? Maar wist u ook dat hij een tuinhuisje heeft? Dat weten er maar weinigen. Maar vrijwel niemand weet wat hij daar in heeft staan. Ik wel sinds afgelopen week: vliegende schotels.

Ik geef toe dat ik dat ook niet verwacht had maar het schijnt echt zo te zijn. Ik vernam het uit de eerste hand: de piloot van de schotel himself! Hij sprak me aan bij de tramhalte toen ik daar stond te wachten op een tram die wederom niet kwam opdagen. Hij verklapte me dat toen hij langs de maan vloog, hij panne kreeg en toen moest landen op Aarde. Om dat te verbergen voor de gansche mensheid, had hij zijn vlieggevaarte in het tuinhuisje van Opstelten verborgen.

Hij verklapte verder nog dat hij vanuit de ruimte wel de Chinese Muur kon zien maar de piramides van Cheops niet en dat daarom de eerste een groter wereldwonder was. Maar de Egyptenaren had er niet minder lief om. Toch aardig van dat merkwaardige ruimtewezen, niet waar? Hij vond ook nog dat ik leuk lachtte! En zo scheidden onze wegen weer toen de tram eindelijk kwam opdagen.

(Bovenstaande kan overigens opgetekend zijn uit de mond van een dronken zwervende idioot die met een enorme kegel mijn rustige wachten verstoorde. De waarheid zal wel ergens in het midden liggen...)
admin Vrijdag 02 December 2005 - 11:11 am | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.