een ziek-zijn-beter-worden-verhaal

GriepAls je met elkaar samenwoont, neem je veel van elkaar over. Gewoontes, rituelen en ... bacillen. Nadat ik onlangs al snotterend en met een bonkend hoofd onder de dekens was verdwenen, lag dit weekend HM onder de wol. Hoofdpijn, snotneus en ijskoude handen. Noem het maar griep.

Rot voor haar maar voor mij natuurlijk een uitgelezen moment om mijn beste beentje voor te zetten. Dus haalde ik een kilo of vijf fruit bij de buurtsuper. Vervolgens mixte, pureerde en perste ik daar een paar liter vocht uit dat vol hoort te zitten met vitaminen en ook nog eens lekker is! Lekker en gezond, volgens HM een onmogelijke combinatie maar ik bewijs graag het tegendeel.

De fruitkuur heeft zijn ... vruchten afgeworpen (die zag niemand aankomen) want HM staat weer als een jonge hinde naast het bed te trappelen. Klaar om er weer volop tegenaan te gaan. Nog zoiets leuks van samenwonen: voor elkaar zorgen. Nooit gedacht dat ik dat zo leuk zou vinden.
admin Maandag 30 Januari 2006 - 08:04 am | | kronieken

Eén reactie

Denise

Ja, dat is best leuk. Vind ik ook.

Denise, (E-mail ) (URL) - 03-02-’06 17:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.