winddoos

Sinds een maand of 8 heb ik een zgn. MDA van T-Mobile. Een soort PDA met telefoon, Windows en de hele rataplan. Hartstikke leuk, mooi en handig: heel je organizer, agenda, taken, telefoonlijst en dergelijk bij elkaar. En je kunt er nog mee internetten ook! Harstikke leuk zo'n mini-pc. Maar het blijft natuurlijk wel een computer. Met Windows. Dus dat kan crashen.

Toen ik gisteren een sms'je typte, viel opeens het scherm weg en startte hij opnieuw op. Oké, nog geen paniek, wat nu? Ik werd begroet met het setup-scherm dat ik ooit als eerste zag toen ik hem kocht. Iets meer paniek maar ik ging er maar doorheen. Toen dat achter de rug was, startte Windows zelf op. Een blik op het scherm zei me al genoeg: alles kwijt...

Afspraken, telefoonnummers, documenten, programma's etc.: allemaal gewist. Ik onderdrukte de neiging om het apparaat ter plekke kapot te gooien. Na wat googlen blijkt het probleem te worden veroorzaakt door een lege accu. Vreemd, aangezien ik hem gisteren nog aan de voeding heb gelegd. Typisch Windows-probleemje? Klinkt een stuk plausibeler.

Uiteindelijk blijkt een papieren agenda dus toch nog het veiligst.
admin Vrijdag 31 Maart 2006 - 09:59 am | | nerd-alert