want een vrijgezel die gaat pas slapen...

lief klein konijntjeWaar elke rechtgeaarde vrijgezel 's nachts badend in het zweet van wakker schrikt, gaat a.s. vrijdag gebeuren. Dan zullen de eerste twee mensen uit mijn vriendengroep in het huwelijksbootje stappen en het ruime sop kiezen. Nu ben ik én geen vrijgezel én vind ik het hartstikke leuk dus schrik ik 's nachts niet wakker. Wel mag ik de foto's gaan nemen tijdens het huwelijk dus die verantwoordelijkheid drukt uiteraard zwaar op mij. Eén foutje van mij en oma en opa kijken de rest van hun leven aan tegen een bruidegom met zijn ogen dicht en een bruid die bij De Kus laat zien dat ze de avond daarvoor spinazie gegeten heeft. Gelukkig hebben we Photoshop om er toch nog een onvergetelijke dag voor het nageslacht van te maken.

Afgelopen zaterdag was het vrijgezellenfeest. De twee gelukkigen werden nu eens niet in een konijnenpak door Amsterdam gestuurd met een bord om hun nek waarop staat "ik ben een lul", maar we gingen gezellig met alle vrienden naar Antwerpen. Op de camping werd eerst lekker gebarbequed (dit is vast goed gespeld volgens het Groene, Witte of Blauwe Boekje) en daarna trok men verder de stad in.

Op naar vrijdag 1 september! Mental note: extra geheugenkaart mee en de batterijen opladen.
admin Dinsdag 29 Augustus 2006 - 07:15 am | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.