stoombad

stoommachineNadat we gisteravond beiden stonden te zweten op het behang dat maar niet van de muur afging, kreeg HM opeens de ingeving van de week. "Waarom halen we niet een stoommachine?" Ik had op dat moment al meer zin om de afsteekspatel in mijn voorhoofd te drijven, dus ik stond voor alles open. Op naar de Gamma.

Gerustgesteld door de verkoper ("prima apparaatje meneer, dat behang valt er al af als u hem ernaast zet"), nam ik het indrukwekkend uitziende oranje gevaarte mee. Aan de vele beton- en behangspetters op het toestel te zien, was hij niet bepaald nieuw. Dat was vast een goed teken. Ik vulde hem met water ("koud water meneer, noooooit warm water") en zette hem aan. Er gebeurde niets.

Maar na twintig minuten borrelde en stoomde het ding alsof het er zin in had en probeerde ik hem maar eens uit. Zegge en schrijve anderhalf uur later was de complete kamer van al het behang ontdaan! Intussen was het kamertje wel in een Turks stoombad veranderd en stond ik alleen nog in mijn onderbroek te werken, maar ach: het raam was toch beslagen en overburen hebben we niet. Als er ooit nog eens een prijs voor het handigste gereedschap wordt vergeven, heb ik mijn nominatie klaar!
admin Woensdag 30 Augustus 2006 - 09:34 am | | filmkamer

Eén reactie

MvHM

Ik wou dat ik het gezien had, lachuh. Maar je valt er lekker van af en
gelukkig: eind goed, al goed. Als wij nog eens behang willen
afrukken dan huren we jou met het genomineerde apparaat in.

MvHM, (E-mail ) - 03-09-’06 12:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.