middaggedachten

1) Er staan twaalf bureau's op mijn afdeling. Aan drie daarvan zitten mensen ook daadwerkelijk te werken. De rest is ziek, zwak of om andere redenen afwezig. Toch heb ik tijd om dit te schrijven. Rara hoe kan dat...

2) Ik wilde nog een stukje schrijven over de dood van Steve Irwin omdat ik vroeger altijd naar hem keek. In dat stukje zou het zeker over krokodillentranen zijn gegaan. Maar bij nader inzien is dat zo'n open deur, dat u zelf uw reactie mag achterlaten in de comments.
admin Dinsdag 05 September 2006 - 2:27 pm | | kronieken

drie reacties

Tobias

Hoe ironisch, diep tragisch, wat een rare dood.. ik geloof dat alle woorden wel gezegd zijn.

Tobias, (URL) - 06-09-’06 17:22
M.Lo

In Scheveningen (Sea Life) hebben mijn wettige echtgenoot en ik zondag nog vele roggen bekeken, zo ook de Pijlstaartrog. Wist je dat de steekreflex van die rog zo sterk is, dat zelfs een dode rog je steekt als je er op gaat staan? Kijk, dat soort informatie zul je niet van Steve horen ;-)

M.Lo, - 07-09-’06 13:07
Steven
Da’s toch andere informatie dan het knuffelbeest dat uit de reacties van biologen tot nu toe naar voren kwam.
Steven, (URL) - 07-09-’06 15:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.