boekenfestijn

Dit weekend stond voor ons in het teken van de nieuwe computer (en dan vooral het herinstalleren van alle software) en het Boekenfestijn. In Ahoy lag een half miljoen boeken te wachten op ons en wie zijn wij om niet aan die vraag te voldoen? Dat mensen hier niet kwamen om één boekje te halen bleek wel uit de boodschappenbakken op wieltjes die bij de ingang stonden. Die leverden, behalve blauwe plekken op vele kuiten, ook ruimte voor ongeveer dertig boeken. Ik zag veel karretjes waar veel meer in werd gepropt.

Zoals hieronder te zien is, hebben wij ook flink ingekocht. Uiteraard zonder na te denken waar we dat kwijt moeten in onze overvolle kasten. Maar daar denken we later wel weer aan. Toch?
De oogst van het boekenfestijn.
admin Maandag 29 Januari 2007 - 07:34 am | | kronieken

Eén reactie

Tobias

Haha, valt nog mee dan hè ;-)
Ik heb het al zwaar genoeg met m’n schoolboeken, dus kan alleen maar respect voor je opbrengen als je dit allemaal gaat lezen!

Tobias, (URL) - 30-01-’07 23:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.