zwarte doos

hello dave...Het feit dat hier nu een nieuw stukje verschijnt, kan maar één ding betekenen: de computerloze dagen zijn voorbij! En wat een beproeving was het. Nu pas beseften we hoe centraal de pc staat in ons leven. Elke morgen liepen we standaard naar het bureau om de AAN-knop in te drukken om vervolgens wakker te schrikken als we in het luchtledige bleken te drukken. We waren 's ochtends nog nooit zo vroeg op het werk. 's Avonds was nog erger: geen mail, geen leuke downloads, geen stukjes schrijven. Van de weeromstuit gingen HM en ik zelfs maar "pra-ten". Ja, écht!

Maar sinds vanmiddag staat er gelukkig weer iets naast het bureau te spinnen. En nee, het zijn niet de katten. Het is onze eigen zwarte doos volgepropt met het nieuwste van het toekomstigste. Dual core AMD, 2 gig geheugen, 350 gig harde schijf en aansluitingen waar nog geen eens hardware voor bestaat zo nieuw is het!

Nieuwe dingen zijn zo lekker.
De Zwarte Doos is gevonden!
admin Zaterdag 27 Januari 2007 - 9:16 pm | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.