de puntjes op de i

Linnengoed
In het huis zijn dekbedden aanwezig maar beddengoed dien je zelf mee te nemen. Hetzelfde geldt voor handdoeken (vergeet niet een grote handdoek voor een evt. saunabezoek). Wellicht is een theedoek ook geen slecht idee. Er is een vaatwasser aanwezig maar je weet maar nooit.

Aankomst
Vanwege het vertrek van andere gasten op de dag dat we aankomen, kunnen we i.v.m. de schoonmaak pas om 18:00 het huis in. Wel kunnen de tassen vast afgegeven worden. Vanwege het tijdstip zijn de boodschappen een puntje van aandacht. Mijn idee is dat Fleur, ik en een derde passagier (Idde) op tijd daar zijn en dan vast wat boodschappen gaan doen. Als jullie door kunnen geven wat je persé wilt hebben (en hoeveel) dan noteren we dat. Voor wat betreft het avondeten op vrijdag: wellicht kunnen de mensen die zich daar over willen ontfermen de ingrediënten noemen die ze nodig hebben.

Faciliteiten
Er is een geluidsinstallatie dus neem je cd's mee. Ook is er een tv aanwezig waar vast wel de Nintendo Wii op aangesloten kan worden (hint hint ;-)). Voor de sporters onder ons: er is wederom een tafeltennistafel!
De weersverwachting is hetzelfde weer als nu in Nederland, dus ski's kun je thuislaten. Wel zou ik goede schoenen meenemen want er kunnen in de omgeving veel barre tochten gehouden worden.

Maar hoe komen we er?
Adres:
Route des Fagnes 2
4190 Ferrieres België
GPS: Long: 5,58397 Lat: 50,41338
Route:
- E25 (Luik-Ardennen)
- afslag 48 (Werbomont-Ferrières)
- rechtsaf richting Ferrières (N66)
- na +/- 8,5 km over de N66 komt u aan bij een grote
kruising met de N86.
- Het gebouw ligt aan de rechterkant, op de hoek van de kruising.
Of natuurlijk via www.routenet.nl o.i.d.

Links
Officiële site Ferrieres (Frans-alert): http://www.ferrieres.be/
Site van het huisje: http://www.lecoqdor.be/
Routeplanner: http://www.routenet.nl
admin Zaterdag 17 Februari 2007 - 11:34 am | | weekendje

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.