recensie: shoot 'em up

Schieten, rennen, schieten, dialoogje, schieten, oneliner, schieten, achtervolging, schieten, schreeuwen en dan nog wat schieten. Zelden heeft een titel van een film de lading zo goed gedekt als bij Shoot 'em Up. Clive Owen in zijn rol van eenzame revolverheld moet een baby beschermen tegen een even schietgrage gangster. Waarom is eerst niet duidelijk en als dit eenmaal helder is, doet het er niet zoveel toe. Shoot 'em Up gaat om de vette actie en de coole held die door Owen wordt neergezet.

In een bijrol mag Monica Bellucci een borstmelkgevende hoer spelen en Paul Giamatti is de wrede gangster die tijdens het moorden constant gebeld wordt door zijn vrouw voor wissewasjes. Shoot 'em Up is een achtbaan van geweld die zo over the top is dat het weer leuk wordt.
admin Maandag 22 Oktober 2007 - 12:50 pm | | film

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.