formule 1 op een groot scherm

Omdat we zo van film houden, hebben HM en ik een filmkamer gebouwd. Compleet met bioscoopstoelen, beamer, groot scherm en roodzwarte bekleding. Nu houden we ook wel van een flinke portie PK, vooral als die uit de motor van een Formule 1-wagen komt. Die twee liefhebberijen zouden toch te combineren moeten zijn, bedachten we.

Afgelopen zondag om 11:00 had HM een brainwave: waarom trekken we de kabel niet door en zorgen voor tv-beeld via de beamer? Na wat technisch brainstormen (er zit geen kabelaansluiting op de beamer) vonden we een oplossing. De oude videorecorder werd onder het stof vandaan getrokken en bleek nog steeds uitstekend een tv-signaal door te kunnen geven. Een uur later graaiden we in de kabelbakken van de Mediamarkt op zoek naar coax-kabel, stekkertjes, splitters en een signaalversterker.

Het resultaat? Om 14:00 zaten we klaar voor de Formule 1-race in Barcelona op een scherm van meer dan twee meter doorsnee! Nog even het geluid over de 5.1-boxen gezet en klaar. Wie wil er nu nog absurd veel geld neerleggen bij Pathé?
admin Maandag 28 April 2008 - 10:54 am | | filmkamer

Eén reactie

Tobias

Niemand… :P
[quote]UPDATE 2 april: Pathé doet het niet en de genoemde bioscopen ook niet. Alleen CineMec in Ede doet het.[/quote]
Wel belachelijk hoog die prijs..

Tobias, (URL) - 29-04-’08 21:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.