trouwupdate: ringen, stoelen en wie mag er komen?

Het is weer tijd voor een huwelijksupdate want met nog 72 dagen te gaan, zijn er bijna dagelijks nieuwe ontwikkelingen.

Ringen
Vorige keer meldde ik al dat de ringen klaar waren. Inmiddels zijn ze ook met de aangetekende post bezorgd en was daar het plechtige moment van het omdoen. Nou ja plechtig: voor het eten bij de keukentafel. Maar de pret was er niet minder om: voor het eerst de ring aan je vinger te zien die daar de rest van je leven blijft zitten. Voor iemand die nog nooit ringen heeft gedragen, zoals ik, voelde het vreemd aan. Ik was telkens bang dat hij af zou glijden. De handenwappertest heeft de ring echter glansrijk doorstaan dus hebben we ze weer (wederom plechtig) in het doosje teruggestopt en zien we ze weer terug op onze trouwdag (als één van de katten er niet mee aan de haal gaat).

Stoelen
Stoelen? Jazeker, want de standaard trouwstoelen op de trouwlokatie vonden we een beetje saai. Ons huwelijk is niet voor niks een feest met een thema dus hebben we speciale stoelen laten maken. Gisteren kwamen ze aan uit Engeland en ze zien er prachtig uit: precies wat we wilden. Om de eventueel meelezende genodigden nog niet alles te verklappen, zet ik nog geen foto's online. All will be revealed in it's own time.

Uitnodigingen
Als je toch zoveel anders dan anders doet, kun je natuurlijk geen standaard uitnodiging sturen met dezelfde dertien-in-een-dozijn trouwkaart. Dus hebben mijn aanstaande en ik flink achter de pc zitten zweten op een originele uitnodiging. De combinatie van een (ik mag wel zeggen) BRIL-JAN-TE foto van mijn hand en de vaardigheid van HM met Photoshop heeft een heel leuk eindresultaat opgeleverd. Geheel in stijl met het thema van het huwelijk en ook met de lokatie. Nu nog een goede (en goedkope) drukker vinden en snel versturen voordat iedereen de vakantie heeft geboekt. Zodra hij verstuurd is (en ontvangen door de gasten), zet ik hem ook online.
admin Woensdag 15 April 2009 - 10:22 am | | trouwen