uitnodigingen

klein kaartje groot plezierGisteren hebben we eindelijk de uitnodigingen gemaakt. Het was nog een flinke klus omdat, zoals met alles van ons, we het net even anders wilden dan standaard. Voor ons geen catalogus bij de drukker en dan dezelfde kaart kiezen die de mensen voor ons ook al bestelden: wij maken een eigen kaart. En een eigen envelop. En postzegels. En sluitzegels. En ander leuks in de envelop. Kortom: dat kostte nogal wat tijd voor het bedenken en ontwerpen.

Gelukkig is mijn aanstaande vrouw (blijft leuk om haar zo te noemen) heel bedreven in Photoshop en al snel lag er een prachtig ontwerp. Helemaal in onze stijl en die van de bruiloft. De speciale enveloppen en postzegels kwamen op dezelfde dag aan. Gisteren na het avondeten was het dus inpakken, vouwen, likken en plakken. Het was net alsof de jaarlijkse nieuwsbrief van de geitenfokvereniging verstuurd moest worden met drie stapels in het midden en enveloppen aan het begin van de lopende band en postzegels aan het eind.

Ik ben benieuwd wat men ervan vindt: wij zijn in ieder geval helemaal tevreden.

Oh, ik kan overigens nog geen voorbeeldje online zetten: vrijdag worden ze verstuurd en het moet natuurlijk wel een verrassing blijven. Geen nood, volgende week staat hij online.
admin Donderdag 30 April 2009 - 09:05 am | | trouwen