Kleine meisje

Afgelopen zondag werd ik 33 (ja, nog bedankt) en kreeg ik een hoop leuke cadeautjes. Het mooiste cadeau had ik echter al twee dagen daarvoor gehad. Op 12 november gingen we baby kieken bij de verloskundige. De 20 weken echo was aan de beurt!

Het belangrijkste nieuws was natuurlijk om te weten of alles goed gaat met de baby. En óf het goed gaat! Alles zit precies waar het moet zitten en volgt ook nog eens de gemiddelde groeicurves. Zal mijn 56cm. ooit nog verbroken worden? Fleur hoopt van niet. Met mama loopt ook alles op rolletjes. Eigenlijk alleen maar goed nieuws!

Het leuke van de 20 weken echo is dat als je een beetje geluk hebt en de baby er goed voor ligt, je kunt zien wat het gaat worden: voetbalschoenen of een balletpakje. Het wordt.... een dochtertje!! Hoewel het ons natuurlijk niks uitmaakte, is de wetenschap dat er een klein meisje rond gaat waggelen in huis toch wel heel leuk.

Wat betreft de voetbalschoenen of een balletpakje: gezien de trappen die ze nu al kan geven, wacht ik nog even met die beslissing. Tijd voor foto's!

20 weken oud en ... bellen aan het blazen?

20 weken oud - high five!

20 weken oud - flexibel meisje

Steven Vrijdag 19 November 2010 - 09:48 am | | baby