im westen nichts neues

Ik heb u allen de afgelopen dagen een beetje verwaarloosd. Weinig stukjes geschreven, nauwelijks gefotografeerd en, heel eerlijk gezegd, ook weinig bijzonders meegemaakt. Ik zat namelijk het grootste deel van de dag alleen.

Veel mensen zijn al op vakantie, anderen zitten weggedoken achter hun beeldscherm (te surfen op vakantiesites) en buiten gebeurt ook weinig. Of het moet de dagelijkse ruzie tussen kinderen zijn. Maar zonder gewonden is dat ook niet echt noemenswaardig, niet waar?

Het interessantste wat er gebeurd is? Een woordenwisseling die ik had met iemand van repro (de kopieerboer). Het conflict draaide om een datumstempel. Inderdaad: zo suf was de week. Uiteindelijk werd ik bijna gedwongen om een contract te tekenen dat ik, ondergetekende, de datumstempel per ommegaande terug zou brengen. Bezuinigingen oké, maar om nou medieval te worden om een prulletje van drie euro?

Met andere woorden: wordt vervolgd.
admin Vrijdag 10 Juni 2005 - 08:47 am | | kronieken

Eén reactie

Harry

Zoiets wordt ook wel komkommertijd genoemd.

Harry, (E-mail ) (URL) - 10-06-’05 20:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.