recensie: mr. and mrs. smith

Mrs. SmithMr. and Mrs. Pitt doen samen de film Prizzi's Honor uit 1985 nog eens dunnetjes over. Beiden zijn huurmoordenaars en weten dat niet van elkaar. Maar dan opeens hebben ze elkaar letterlijk in het vizier en is er heel wat huwelijkstherapie voor nodig om dit beschadigde vertrouwen te herstellen. Dat ze daarbij de opdracht van hun bazen krijgen om elkaar uit de weg te ruimen, helpt dan niet echt.

Brad Pitt en Angelina Jolie zijn een goed stel naast elkaar. Pitt met zijn bekende nonchalante Mr. Cool en Jolie tuit haar lippen nog eens extra voor haar onderkoelde Mrs. Smith. Klein minpuntje is dat ze allebei vooral leuk acteren en niet echt leuk zijn. Maar buiten dat zit het verhaal gelikt in elkaar, zijn er twee mooie mensen te zien en is de actie ook prima te verteren.

Misschien geen topper maar wel lekker vermaak met het verstand op nul.

Mijn andere filmrecensies
admin Woensdag 03 Augustus 2005 - 10:10 pm | | film

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.