klerekast!

En we zijn weer een stukje dichter bij het droompaleis gekomen: het bed en de klerenkast zijn gearriveerd en in gebruik genomen! Het bed was nog het minste probleem, dat werd namelijk gedaan door een tweetal monteurs en die bleken er kaas van te hebben gegeten.

Terwijl ik wachtte op de voltooiing van de klerenkast werd me echter een pinapparaat onder de neus geduwd. Pardon? Zijn jullie niet iets vergeten? Nee dus. Want in onze oneindige wijsheid hadden we besloten dat we dat zelf wel konden doen. We bespaarden daardoor maar liefst tientallen euro's...

Gelukkig bleken de ouders van HM ook wel een flinke portie kaas gegeten te hebben van kasten in elkaar zetten dus in een vloek en een zucht stond het gevaarte. Het zuchten was van de dames, het vloeken van de heren. Uiteindelijk hebben we er namelijk 4,5 uur aan besteed. Maar het resultaat mocht er zijn: een groot vierkant vlak melkglas van dik twee bij twee meter waarachter een zee aan ruimte schuilgaat.

De leermomenten (naar keuze):
1. hoe zet je een kast in elkaar
2. láát dat doen!
admin Vrijdag 09 December 2005 - 1:11 pm | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.