de politie vraagt uw aandacht voor het volgende

CatfightMocht iemand nog een Dr. Dolittle kennen: geef hem even mijn nummer. Het is nu zondagochtend, iets over zeven uur en de schade van vannacht: een glas drinken, een mobiele telefoon, wat behang en een douchegordijn. De verdachten waren gekleed in een rood en zilver harig kostuum en verdwenen in de richting van de keuken.

Wij hebben zoiets als 'weekend': een korte periode waar men kan uitrusten van de werkweek. Maar voor iemand die altijd vrij is, is het altíjd weekend en vakantie. Dus als ze gewend zijn dat je normaal om 6:30 opstaat, dan moet je dat nu ook maar doen! Geen zin? Dan overtuigen ze je wel even. Met een glas drinken, een mobiel... Enfin, u begrijpt het wel.

Dus dr. Dolittle: alsjeblieft, leg ze in hun eigen kattendialect uit wat het begrip 'weekend' inhoudt. Anders leg ik in mijn taal uit wat 'kop dicht' en 'de slaapkamerdeur gaat nooit meer open' betekent!

Maar verder zijn ze wel lief hoor.
admin Zondag 22 Oktober 2006 - 07:15 am | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.