weekendje weg - deel 8

Hier komt alle informatie over het komendje weekendje weg.

Wie
Ik heb de mailinglist van voorgaande jaren aangehouden. Floris' e-mailadres heb ik (nog) niet maar inclusief zijn adres kom ik op 19 man/vrouw. Zijn er inmiddels nog nieuwe eega's (m/v) bijgekomen? Graag hoor ik van iedereen of ze meegaan en graag ook binnen een week. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen een paar maanden vooruit kan kijken maar als er mensen zijn die nu al weten dat ze niet meegaan, dan hoor ik dat i.v.m. reserveringen graag.

Wanneer
Gezien de hoeveelheid onderwijzend personeel in ons midden, zijn de schoolvakanties het handigst om te gaan. Voor midden/zuid (daar valt iedereen onder??) valt de voorjaarsvakantie in 2007 van zaterdag 17 februari t/m zondag 25 februari. Omdat de maandag meestal gebruikt wordt om z.s.m. naar huis te gaan, heb ik een voorkeur om van vrijdag 23 februari t/m maandag 26 februari te gaan. Mensen kunnen dan vrijdag op hun gemak afreizen en kunnen minimaal drie dagen aanwezig zijn. Mochten de juffen en meesters andere ideeën hebben dan hoor ik het graag.

Ik ga op zoek naar wederom een leuke bestemming in binnen- of buitenland. Zodra ik meer weet over de bestemming en kosten, weten jullie het daarna!

Groeten van uw reisleider Weekendje Weg Editie 2007,
Steven
admin Woensdag 25 Oktober 2006 - 8:29 pm | | weekendje

zeven reacties

M.Lo

Mijn wettige echtgenoot en ik gaan graag mee. Het plaatje bovenin belooft veel voor de locatie dit jaar :), ben benieuwd.

M.Lo, - 25-10-’06 21:06
Steven
Dat plaatje heet “Road to nowhere”. Geen profetische waarde hoop ik :-).
Steven, (URL) - 25-10-’06 21:12
LAL

Ik meld mij bij deze aan.

LAL, - 25-10-’06 22:32
Fleur

Moeten we wel de nacht van zondag op maandag een TV signaal uit Amerika zien te regelen, want dan worden de Oscars uitgereikt ;)

Fleur, (E-mail ) (URL) - 26-10-’06 08:07
Steven
We nemen de schotel mee!
Steven, (URL) - 26-10-’06 08:24
M.Lo
En ik maar denken dat bij mij in de straat allemaal moslims wonen, blijken het gewoon filmfans te zijn.
M.Lo, - 26-10-’06 09:10
Fleur

Moslisme filmfans??

Fleur, (E-mail ) - 26-10-’06 13:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.