de gouden haan in ferrieres

Le Coq d'OrIk heb een huisje gevonden dat hopelijk weer garant staat voor een gezellig Weekendje Weg! We gaan in februari naar Ferrieres, "het meest 'mediterrane' dorp in de Ardennen" volgens de site.

In het kort: we hebben een weekend lang een voormalig hotel ter beschikking inclusief de bar: Le Coq d'Or! Er zijn genoeg kamers voor alle stellen (getrouwd of niet getrouwd) om apart te slapen en alle kamers hebben ook een eigen badkamer. In de bar kan een tap aangesloten worden (moeten we even vantevoren doorgeven als daar belangstelling voor is: 30 of 50 liter). In de kelder is een sauna aanwezig voor de liefhebbers. In de bosrijke omgeving kunnen weer veel barre wandeltochten gehouden worden en mocht het sneeuwen, is langlaufen ook nog mogelijk. Uiteraard kunnen we ook in het huisje zelf blijven want er is ruimte genoeg voor spelletjes e.d. Foto's en uitgebreide beschrijving zijn te vinden door hier te klikken.

Dan komen we bij het volgende puntje op de agenda: de betaling. De totale prijs per persoon bedraagt ? 80,30. Dat is inclusief de eindschoonmaak, toeristenbelasting, etc. Alleen de energiekosten zitten daar niet bij.

Voor het boeken moet ik een aanbetaling doen. Hierbij dus ook het verzoek om binnen 5 dagen ?23,50 naar mij over te maken. Het bedrag kun je overmaken op bankrekeningnummer [ZIE DE MAIL]. Als je na betaling ook nog even een mailtje kunt sturen naar mij, dan is de administratie weer helemaal op orde. Uiteraard mag je ook meteen het volledige bedrag overmaken (graag zelfs!). Als je alleen de aanbetaling overmaakt, krijg je half december nog een mail met het resterende bedrag.
admin Woensdag 01 November 2006 - 7:41 pm | | weekendje

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.